Termékekben keres
+36 20 395 6949info@itfutar.hu
Nyitvatartás:H-P.: 9-17 h
Magyar Forint (Ft)
Magyar English Deutsch
Kategóriák
Látogassa meg Itfutar.hu laptop webshop a ShopMania weboldalon
Pick Pack Pontok

Szállítási feltételek

 • Szállítás díja: Bruttó: 1.550Ft futárral házhoz
 • Szállítás díja: Bruttó:    900Ft Pick-Pack ponton keresztül , részleteket lásd a Pick-Pack pont ikonra kattintva! http://www.itfutar.hu/Oldal/pick_pack_csomagatveteli_pontok/
 • Szállítás utánvéttel Kecskeméten: a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül ingyen kiszállítjuk A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül.
 • Szállítás utánvéttel Magyarország területén Bruttó:1.500Ft
  Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal elküldjük. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást .
 • Szállítás előre átutalással: Amennyiben átutalásos fizetési lehetőséget választ, kérem utalja át az áru ellenértékét az alábbi bankszámlaszámra:

IT-FUTÁR Kft. (Fókusz Takarék Szövetkezet) 51700100-11077633

 • Csomagolás :Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét. A csomagban megtalálható a garancialevél, és a termék(ek) számlája.
 • Visszavásárlási garanciaA vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a (0620)395-6949-es telefonszámon, vagy e-mailen az info@itfutar.hu címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.
 • Szállítás határideje:A megrendelt tételeket, a visszaigazolástól számított 4 munkanapon belül házhozszállítjuk amennyiben az raktárkészleten van.Azon termékek melyet készletünk nem tartalmaz,kollegáink egyeztetése alapján kerülnek szállításra. A pick-Pack pontos szállítások nem házhozszállítás,ezért annakideje több időt vesz igénybe! (4-6munkanap)
 • Fontos!
  Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlen és tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni sérülésekre, hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

 

IT-Futár.hu Webáruház
Telefon: +36 (20) 395-6949
info@itfutar.hu